Varmt välkommen hit!

Välkommen till Sway! Egentligen spelar det ingen roll om du har kommit hit för att bli yrkesdansare eller om du bara är danssugen i största allmänhet, eller om du vill träna Yoga eller tuffa PT-pass i vårt gym. Vi är så glada för vårt stora utbud av kurser. Vi har lika många vuxna som barn som både dansar och tränar här.

Välkommen du med!

Sway dans

Börja här

Nu är det upp till dig vad du vill ha. Surfa runt på hemsidan och läs mer. Fundera över vad du är intresserad av.

Förberedande yrkesutbildning, dans för barn, dans för fullvuxna, eller någon ny streetstil? Eller varför inte surfa in på Sway träning och anmäl dig till något av våra träningspass.

Vi vill att både knoppen och kroppen ska må bra, vare sig du är ung eller äldre, man eller kvinna, kille eller tjej.

» läs mer

Yoga och Garuda

Sway yoga

Vi är väldigt stolta över alla våra wellnesklasser. Som tex Yoga och Garuda. Vi tycker själva att vi har världens mysigaste Yogasal. Här får du låna, utan extra kostnad. premiumprodukter från Manduka, som tex mattor, bolster, block och meditationskuddar

» läs mer

Träning och gym

Träning

Vi är stolta och glada över att ha öppnat Täbys mysigaste gym, med fokus på funktionelträning och "detskallvararoligtattträna". Varför inte lära dig att gå på lina tex :) Lika mycket lek som säker och utvecklande träning, oavsett om du är 18 eller 118 år.

I gymmet kan man både träna självständigt, gå på grupppass eller få PT-handledning. Träna själv medan barnen dansar eller dra ihop ett kompisgäng på minst 8 personer så skräddarsyr vi en sträningskurs till er.

» läs mer