Öppettider och lovdagar

För lovdagar scrolla ner lite

Lovdagar

Följande dagar är Sway stängt, inga klasser

Sportlov: 27: februari till och med 5:e mars (helgen i vecka 8, alltså den 25:e och 26:e februari kör vi klasser som vanligt)

Påsklov: 3:e april till och med den 16:e april

1:a maj

 

 

Vårshow och våravslutning

Alla kurser är inte med vid vårshowen på teatern tex är Poledance, Tiktok, nybörjare och många vuxenkurser, inte med på teatern, men har avslutning i danssalen.

Om din grupp ska vara med vid vårshowen har du fått den här informationen (se nedan), den är både mejlad och utdelad i pappersform. Har du inte fått denna information ska din grupp inte medverka på teatern. Då har du istället fått de andra dokumentet som heter "våravslutning". Det hittar du om du scrollar längst ner på sidan

Anmälan och avanmälan

För att anmäla

Klicka på kurser. Väl där tittar du i vänster marginalen och letar upp den eller de kurser du är intresserad av, klicka på den kurs du har valt och sedan på länken anmäl. Sedan skriver du in de uppgifter vi behöver för att kunna anmäla dig. 

Inom några dagar får du en kursbekräftelse via mejl. Ha gärna lite koll på din skräppost då det ibland händer att våra mejl hamnar där.

Om det inte finns någon "anmälan knapp" är kursen för tillfället fullbokad. Välj då en annan kurs eller kika in igen om någon vecka. Det kan bli platser lediga, en del avanmäler sig och en del byter kurs.

Du kan också välja att skicka oss ett mejl med namn och önskemål om att få stå på kö till en viss kurs, då hör vi av oss så fort det blir någon plats ledig.

Alla nya elever har en provgång på sig, det gäller alla oavsett ålder och kurs. Din faktura kanske förfaller den 25 augusti men kursen startar inte förrän den 10:e september. Du kan betala din faktura på förfallodagen, sedan testa din kurs, skulle kursen inte motsvara dina förväntningar får du ALLA dina pengar tillbaka. Vart enda öre! Det enda du behöver göra är att mejla oss och säga att du inte önskar fortsätta. Mejla till sway@sway.se

 

För avanmälan

Om du tråkigt nog måste avanmäla gör det så snart som möjligt då vi oftast har kö till flertalet kurser.  Om du inte har avanmält dig innan andra lektionen anser vi dig som bokat och anmälan är bindande. Skulle du bli långvarit sjuk eller dra på dig någon skada som gör att du inte kan fullfölja terminen kan du få resterande belopp tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. 

 

Hoppas att vi ses snart!

Audition spec och fb-grupp

                          

Detta är information för våren 2022. Den här sidan uppdateras under vårtermien 2023

Pris audition: 250 kr

Pris workshop: 150 kr (Workshopen är till för dig som kanske vill veta lite mer om hur en audition går till. Vi kommer inte gå igenom några koreografier eller liknande som sedan är med under audition.)

Anmäl till sway@sway.se. Skriv elevens namn och året hon/han är född samt vilken dag/tid ni vill anmäla er till.

Hur funkar audition?

Audition är som en vanlig klass, en i jazz och en i street. Den enda skillnaden är att det sitter några lärare och tittar på. Det är vår Jury. Du behöver alltså inte förbereda något solo eller så.

Juryn bestämmer sedan var du får plats. Alla kommer inte att få plats i specialgrupp, men vi kommer att se till alla får hjäp med att hitta grupper som passar den sökandes dans- och ambitionsnivå. Vi finns här för er, var inte rädd för att fråga.

Vad ska jag ha med mig?

Vanliga danskkläder och vattenflaska. VIKTIGT! Kom ombytt, inga ombyten sker i vårt omklädningsrum

Vill du läsa mer, kopiera länken

https://www.sway.se/sv-se/danskurser/kurssida/specialgrupper

Varmt välkommen!

 

 

 

Filmen till showen

Hej!

OBS! Detta gäller vårshow 2022 INTE 2023

Missade du att boka filmen från showen så hittar du alla qr-koder här. Scrolla ner så hittar du alla shower.

Var noga med att INTE radera det förskrivna meddelandet. När du har swishat din beställning skickar du en skärmdump på din betalning till sway@sway.se, så kommer länken på direkten :)

Kontrollera att du verkligen bokar till rätt show, nedan ser du alla våra 10 shower :)

Du ser också programmet för varje show. Skriv ut det och spara till din film :)

När du har swishat din beställning skickar du ett mejl till sway@sway.se och meddelar oss att du har köpt en film och vilken film det är. Då kommer filmen på direkten :)

Söndag 1:a maj

  

  

Lördag 30:e april

  

   

Fredag 29:e april

 

 

Söndag 24:e april

    

  

Lördagen den 23:e april