Öppettider och lovdagar

Lovdagar VT-24

Sportlov vecka 9 Från och med måndagen den 26:e feb, till och med söndagen den 3:e mars. Det är alltså dans som vanligt helgen i vecka 8 

Påsklov Från och med den 29:e mars, till och med den 7:e april

Valborg och 1 Maj - lov från dansen


Filmen vårshow -23

Hej!

Missade du att beställa den fantastiska vårshowsfilmen? Lugn, bara lugn. Gör din beställning här.

Var noga med att leta upp rätt dag och OCH rätt tid. Vi har nio olika föreställningar, oftast fler på samma dag

Det enda du behöver göra är att scanna qr-koden med din swishapp, ta inte bort det förtryckta meddelandet, betala 150 kr. Klart!

Senast första juli får du ett sms med en länk. Då är det bara att ladda ner filmen på din dator :)  Det är en ganska stor fil, så ladda inte ner till din mobil.

Tänk på att ladda ner filmen på datorn innan du tittar. Här kommer koderna, och som sagt, var noga med att kolla så att dag och tid stämmer

  

  

  

  

  

                                                                                                                                                         

Audition spec och fb-grupp

                          

Anmäl till sway@sway.se. Skriv elevens namn och året hon/han är född samt vilken dag/tid ni vill anmäla er till.

Hur funkar audition?

Audition är som en vanlig klass, en i jazz och en i street. Den enda skillnaden är att det sitter några lärare och tittar på. Det är vår Jury. Du behöver alltså inte förbereda något solo eller så.

Juryn bestämmer sedan var du får plats. Alla kommer inte att få plats i specialgrupp, men vi kommer att se till alla får hjäp med att hitta grupper som passar den sökandes dans- och ambitionsnivå. Vi finns här för er, var inte rädd för att fråga.

Vad ska jag ha med mig?

Vanliga danskkläder och vattenflaska.

Varmt välkommen!

 

 

 

Vårshow och våravslutning

Alla kurser är inte med vid vårshowen på teatern tex är Poledance, Tiktok, nybörjare och många vuxenkurser, inte med på teatern, men har avslutning i danssalen.

Om din grupp ska vara med vid vårshowen har du fått den här informationen (se nedan), den är både mejlad och utdelad i pappersform. Har du inte fått denna information ska din grupp inte medverka på teatern. Då har du istället fått de andra dokumentet som heter "våravslutning". Det hittar du om du scrollar längst ner på sidan

Anmälan och avanmälan

För att anmäla

Klicka på kurser. Väl där tittar du i vänster marginalen och letar upp den eller de kurser du är intresserad av, klicka på den kurs du har valt och sedan på länken anmäl. Sedan skriver du in de uppgifter vi behöver för att kunna anmäla dig. 

Inom några dagar får du en kursbekräftelse via mejl. Ha gärna lite koll på din skräppost då det ibland händer att våra mejl hamnar där.

Om det inte finns någon "anmälan knapp" är kursen för tillfället fullbokad. Välj då en annan kurs eller kika in igen om någon vecka. Det kan bli platser lediga, en del avanmäler sig och en del byter kurs.

Du kan också välja att skicka oss ett mejl med namn och önskemål om att få stå på kö till en viss kurs, då hör vi av oss så fort det blir någon plats ledig.

Alla nya elever har en provgång på sig, det gäller alla oavsett ålder och kurs. Din faktura kanske förfaller den 25 augusti men kursen startar inte förrän den 10:e september. Du kan betala din faktura på förfallodagen, sedan testa din kurs, skulle kursen inte motsvara dina förväntningar får du ALLA dina pengar tillbaka. Vart enda öre! Det enda du behöver göra är att mejla oss och säga att du inte önskar fortsätta. Mejla till sway@sway.se

 

För avanmälan

Om du tråkigt nog måste avanmäla gör det så snart som möjligt då vi oftast har kö till flertalet kurser.  Om du inte har avanmält dig innan andra lektionen anser vi dig som bokat och anmälan är bindande. Skulle du bli långvarit sjuk eller dra på dig någon skada som gör att du inte kan fullfölja terminen kan du få resterande belopp tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. 

 

Hoppas att vi ses snart!