Viktig info ang Täby Park

Viktig information till alla våra elever och kunder!

  

Vi blev igår (den 23:e sept) informerade om att hotellet har bytt ägare och kommer snarast att göras om till asylboende. Trycket är, som ni vet, enormt just nu.

Det har tidigare pågått diskussioner kring detta, men det beslutades då att inget asylboende skulle komma till stånd. Från igår ser ägarbilden annorlunda ut och nu kommer detta ske.

 

Så vad händer?

Vi kommer att bli tvungna att flytta såklart. Asylboendeverksamheten börjar i lite mindre skala, men kommer att öka så småningom. Både kommunen och de nya ägarna är måna om att så snart som möjligt hitta nya och ännu bättre lokaler för Sways verksamhet. Vilket vi naturligtvis välkomnar. De är också väldigt måna om att Sway skall kunna bedrivas som vanligt fram tills dess.

   

Hur skall då detta gå till?

Vi kommer att få en egen ingång och parkering på baksidan av hotellet. Allt kommer att vara tydligt skyltat och vi kommer att ha personal vid vår nya ingång. Från ingången leder en trappa rakt upp till Sway. På detta vis kommer vår verksamhet inte att blandas med hotellets verksamhet över huvudtaget.

Det går, såklart om man vill, att även i fortsättningen att använda hotellets huvudentré.

  

Hur känns allt detta då?

Nu när första chocken har lagt sig och vi har pratat med nya ägarna och kommunen så känns det faktiskt bra. Den temporära lösning vi har med egen ingång och personal på plats, känns bra. Och att få nya lokaler är något vi ser fram emot (med skräckblandad förtjusning, flytta vet ju alla hur det är).

  

Summasumarum

Ingång från baksidan gäller från och med fredagen den 25:e sept. Man kan känna sig helt trygg och lugn när man går ifrån och till Sway. All verksamhet kommer att fortsätta som vanligt, tills vi hittar vår nya lokal och det kan gå väldigt snabbt. Vi håller er uppdaterade på vår facebook.

  

Ang asylboendet

Det kommer att vara ett så kallat korttidsboende där man bor 3-5 dagar för att sedan lotsas vidare.