Öppettider och lovdagar

Öppettider och lovdagar:

Vecka 36 - 50 (3 september - 16 december)

Måndag      11.00 - 21.00

Tisdag        13.00 - 21.00

Onsdag      11.00 - 21.00

Torsdag      11.00 - 21.00

Fredag        15.00 - 19.00

Lördag        10.00 - 16.00

Söndag       10.00 - 20.00

Höstlov vecka 44 (29 oktober - 4 november)

 

Inga dansklasser. Under höstlovet är även receptionen stängd, men dansläger och extra kurser går som vanligt.

 


Finns inte din kurs med på hemsidan

Hej!

 

Är du anmäld och har fått en kallelse till en kurs som inte finns med på hemsidan så beror det på att kursen är full.

De kurser som finns på hemsidan är bara de kurser det fortfarande finns plats kvar på. 

Kallesen som du har fått gäller alltid :)

Varmt välkommen!

Sök till våra specialgrupper

Hej!

Du är  12 år eller äldre och och vill satsa rejält på din dans. Kanske ser du det som ett framtida yrke. 

I våra specialgrupper får du den bästa förberedelsen inför det. Du får också testa hur det känns att dansa många gånger i veckan. Specialgrupperna dansar mellan 3-6 gånger i veckan, beroende på vilken av våra specialgrupper du hamnar i. 

För att börja i en specialgrupp gör du en audition, oftast på försommaren. Audition är som en vanlig klass, en i jazz och en i street. Den enda skillnaden är att det sitter några fler lärare och tittar på. Det är vår Jury.

Juryn bestämmer sedan var du får plats. Tyvärr är det så att det ofta är ganska många som söker och det inte alltid finns plats för alla. Det varierar lite från år till år, ibland är det många som inte får plats, ibland är det färre. Ibland kan det också bero på att du har dansat för kort tid eller för få ämnen. 

Om du är intresserad av att söka till specialgrupp, prata med din lärare eller med oss i receptionen. Vi kan hjälpa dig till rätta. Det är också så, att du som vill söka specialgrupp får förtur till vissa kurser som ofta blir snabbt fulltecknade. 

Det kan vara en god ide att förbereda sig med att dansa flera gånger i veckan, dels för att du lär dig fler ämnen, men också för att du får känna på hur det känns att dansa så mycket. Men det är inget vi kräver, absolut inte. 

Du kan när som helst skriva ett mejl eller säga till i receptionen att du vill bli kontaktad när nästa audition ska gå av stapeln. Vi är noga med att lägga ut det på vår hemsida och facebook. Alla lärare säger också till under klass så att ingen missar ett tillfälle att söka. 

 

Hur funkar en specialgrupp?

I en specialgrupp går du med samma kompisar alla klasser. Du dansar minst tre gånger i veckan, en jazz, en street och en balett. Du undervisas av de bästa lärarna. Du får också en mentor som du träffar och har utvecklingssamtal med varje termin. Din mentor och du pratar om hur det går och hur det känns. Ni pratar också om vad du behöver tänka på och jobba lite mer med.

Specialgrupperna är vår stomme under vårshowerna, de är med vid nästan alla shower, vilket såklart är jätteroligt, men det krävs att man planerar in skola, jobb och annat så att man orkar med. 

Men...har du dansintresset så är det här du vill vara. Massor av dans, massor av kompisar och jätte, jättekul!

I år har vi audition den 30:e och 31:a maj. 

Är du född mellan 06-05 är du välkommen den 30:e maj kl 15.45

Är du född mellan 04 eller äldre är du välkommen den 30:e maj kl 18.30

Du måste alltid göra en anmälan innan du kommer på audition. Skicka namn, födelseår samt mobilnummer till sway@sway.se. Då får du en bekräftelse på att du har en plats. 

Audition kostar 200 kr som betalas innan audition börjar.

Välkommen!

Kallelser och fakturor

Hej!

Från och med våren 2018 kommer alla fakturor, kallelser samt information gå ut via mejl. 

Alla kallelser inför hösten kommer att vara utskickade senast 21:a juni. Anmäler du dig senare än den 21:a juni kommer du få din kallelse inom en vecka. Eftersom detta är första gången vi gör ett sådant stort utskick ber vi dig att ha lite extra koll så att du inte missar någon information. Vi har märkt att ibland hamnar våra fakturor i skräpmejlen, så ha gärna lite koll på den också. Var noga med att meddela oss om du byter mejladress.

Har du några frågor, eller vill ändra något, kontakta vår trevliga receptionspersonal :)