Öppettider och lovdagar

Öppettider och lovdagar:

Vecka 35 (27 augusti - 2 september)

Måndag11.00 - 20.00

Tisdag11.00 - 21.30

Onsdag11.00 - 20.30

Torsdag11.00 - 21.30

Fredag - SöndagStängt

Följande tider gäller för receptionens öppettider under sommaren, kurser och klasser pågår även under andra tider

Du som har gymkort och egen nyckel kommer såklart in när helst du önskar! Alla dagar, alla tider, även när Sway är stängt.

Vecka 36 - 50 (3 september - 16 december)

Måndag      11.00 - 21.00

Tisdag        13.00 - 21.00

Onsdag      11.00 - 21.00

Torsdag      11.00 - 21.00

Fredag        15.00 - 19.00

Lördag        10.00 - 16.00

Söndag       10.00 - 20.00

Höstlov vecka 44 (29 oktober - 4 november)

 

 


Finns inte din kurs med på hemsidan

Hej!

 

Är du anmäld och har fått en kallelse till en kurs som inte finns med på hemsidan så beror det på att kursen är full.

De kurser som finns på hemsidan är bara de kurser det fortfarande finns plats kvar på. 

Kallesen som du har fått gäller alltid :)

Varmt välkommen!

Sök till våra specialgrupper

Hej!

Du är  12 år eller äldre och och vill satsa rejält på din dans. Kanske ser du det som ett framtida yrke. 

I våra specialgrupper får du den bästa förberedelsen inför det. Du får också testa hur det känns att dansa många gånger i veckan. Specialgrupperna dansar mellan 3-6 gånger i veckan, beroende på vilken av våra specialgrupper du hamnar i. 

För att börja i en specialgrupp gör du en audition, oftast på försommaren. Audition är som en vanlig klass, en i jazz och en i street. Den enda skillnaden är att det sitter några fler lärare och tittar på. Det är vår Jury.

Juryn bestämmer sedan var du får plats. Tyvärr är det så att det ofta är ganska många som söker och det inte alltid finns plats för alla. Det varierar lite från år till år, ibland är det många som inte får plats, ibland är det färre. Ibland kan det också bero på att du har dansat för kort tid eller för få ämnen. 

Om du är intresserad av att söka till specialgrupp, prata med din lärare eller med oss i receptionen. Vi kan hjälpa dig till rätta. Det är också så, att du som vill söka specialgrupp får förtur till vissa kurser som ofta blir snabbt fulltecknade. 

Det kan vara en god ide att förbereda sig med att dansa flera gånger i veckan, dels för att du lär dig fler ämnen, men också för att du får känna på hur det känns att dansa så mycket. Men det är inget vi kräver, absolut inte. 

Du kan när som helst skriva ett mejl eller säga till i receptionen att du vill bli kontaktad när nästa audition ska gå av stapeln. Vi är noga med att lägga ut det på vår hemsida och facebook. Alla lärare säger också till under klass så att ingen missar ett tillfälle att söka. 

 

Hur funkar en specialgrupp?

I en specialgrupp går du med samma kompisar alla klasser. Du dansar minst tre gånger i veckan, en jazz, en street och en balett. Du undervisas av de bästa lärarna. Du får också en mentor som du träffar och har utvecklingssamtal med varje termin. Din mentor och du pratar om hur det går och hur det känns. Ni pratar också om vad du behöver tänka på och jobba lite mer med.

Specialgrupperna är vår stomme under vårshowerna, de är med vid nästan alla shower, vilket såklart är jätteroligt, men det krävs att man planerar in skola, jobb och annat så att man orkar med. 

Men...har du dansintresset så är det här du vill vara. Massor av dans, massor av kompisar och jätte, jättekul!

I år har vi audition den 30:e och 31:a maj. 

Är du född mellan 06-05 är du välkommen den 30:e maj kl 15.45

Är du född mellan 04 eller äldre är du välkommen den 30:e maj kl 18.30

Du måste alltid göra en anmälan innan du kommer på audition. Skicka namn, födelseår samt mobilnummer till sway@sway.se. Då får du en bekräftelse på att du har en plats. 

Audition kostar 200 kr som betalas innan audition börjar.

Välkommen!

Vi söker receptionspersonal!

Dans och träningsstudion SWAY söker Receptionspersonal.

Tjänst 1

Vår receptionspersonal går på mammaledighet därför söker vi till hösten vikarierande receptionspersonal med chans till förlängning. Dag-kväll-helg. Deltid, 10-20 timmar i veckan

Vi söker dig, glad, trevlig och ansvarstagande person, gärna 30+ för arbete i vår reception i Täby Centrum.

Arbetsuppgifterna är varierande. Du ska själv kunna driva samt avsluta olika mindre eller större projekt, svara på mail och i telefon, du ska ha kunskap om vår verksamhet, sköta vårt bokningslsystem, sociala medier etc.

Det är viktigt för oss att du trivs i vår ständigt föränderliga miljö med många nya ideer, klasser och koncept.  Du tycker att det är kul att driva på nya ideer samt genomföra dem.

Meriterande kunskaper är:

Du har kanske varit dansare, i alla fall har du goda kunskaper om olika danstekniker, så att du på så vis kan hjälpa våra kunder att välja rätt kurs

Kunskaper i att göra grafiskt material som video, foto eller flyers är starkt meriterande men inte ett krav.

Vi är ett litet tight gäng, vi har högt i tak och vi fastnar inte i problem, vi löser dom :)

Skicka CV med löneanspråk till annie@sway.se

Vi behöver din ansökan senast den 12e Maj

 

Tjänst 2

Vi söker dig som kan jobba kvällar och helger för arbete i vår reception i Täby Centrum. Du är 18+ och behöver kanske ett kul extra jobb under tiden du pluggar. Arbetet är säsongsbetonat, deltid, 8-15 timmar i veckan under ordinarie termin.

Du är glad och positiv och gillar att hjälpa våra kunder tillrätta. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du kommer främst att jobba timmar där det inte är ”full rulle” här uppe.  Du kommer att få pyssla om vår älskade studio och svara i telefon samt hjälpa våra kunder med enklare ärenden, samt ibland svara på mejl.

Du behöver lära dig vårt kursbokningssystem och kunna hantera våra sociala medier.

Inkom med CV senast den 12 maj. Skickas till annie@sway.se

Lön enligt avtal

 

Tjänst 3

Vi söker dig som vill ha ett ganska ”soft” extra jobb. Du är 16+ och hoppar gärna in och arbetar en timme här och där när det behövs. En del fasta tider och en del tider med kortare framförhållning.

Arbetsuppgifterna innebär att du ska ”passa” vår reception kortare stunder (mellan 30 min-2 timmar) då ordinarie receptionspersonal måste ta en klass eller springa iväg på något möte. Det kommer alltid finnas någon ansvarig på plats under tiden du jobbar, men den personen kan till exempel ha klass. Om tex brandlarmet går hämtar du den personen.

Du behöver inte svara i telefonen eller på mejl. Men du ska kunna klockan och förstå vad den används till :)

Inkom med ett personligt brev senast den 12:e maj. annie@sway.se