Magnus Ringberg 6 nov!

En av våra stora inspirationskällor Magnus Ringber kommer till Sway den 6 nov

Magnus har hela europa som arbetsfält. Han är en av de allra bästa inom sitt område. Han gör varje klass utmanande, lärorik och jättekul. Han har verkligen förmågan att plocka fram det bästa hos dig oavsett om du har tränat massor eller är nybörjare och känner dig både stel, svag och ostabil :)

Det är så mycket man kan berätta om Magnus så det får inte plats här. Gå in på hans hemsida och låt dig inspireras www.magnusringberg.com.

Den 6:nov kommer han ha världspremiär på nya functional moves-passet kl 18.00

Ca kl 19.00 (19.15)-20.00 (20.15) Garuda/Yoga

 

Begränsat antal platser, anmäl dig till sway@sway.se eller ring 08-7320442, Har du klippkort eller årskort här så gäller det som betalning, vill du betala bara för workshopen så kostar varje klass 120 kr.

Varmt välkomna!

The body is not a temple. It´s an amusement park. /Magnus

Mind your body 20 dec

Mind your body 20:e dec!


 Förra årets MYB-dag blev en succé. Många av er vill boka er redan nu. Schemat är inte riktigt klart ännu, men....det kommer att bli fantastiskt! Så..innan allt är klart med schema etc så boka av datumet i era kalendrar.
 När ni ändå har era kalendrar uppe så passa på att boka av 6:e november. Varför? Jo, då kommer underbare Magnus Ringberg hit för att ge er tidernas mesta inspirationsträning. Magnus är mannen bakom FunctionalMoves-passen. Han är en av James da Silvas lärare (kör alltså ALL Garuda). Är en fantastisk Yogalärare och springer marathon i alperna (!).Han har hela Europa som arbetsfält, men torsdagen den 6:e nov är han vår  Missa inte!

 Vi ses!!

Att börja dansklass mitt i terminen

Hej!

Vad kul att du är danssugen! Höstterminen startade vecka 36, så nu har vi varit igång ett tag och eleverna börja lära sig koreografier och uppvärmningar. Därför kan det vara svårt att hoppa in i en kurs nu, utan att vara förberedd. Men lugn bara lugn, så här gör du..

Om du vill börja en kurs mitt i terminen bokar du en PT-timme med aktuell lärare. Då går hon eller han igenom det du behöver veta för att du skall kunna hänga med. Uppvärmning, koreografi etc... En Pt-timme kostar mellan 600-800 kr. Det är väl investerade pengar då du kommer att kunna tillgodogöra dig resten av kursen på ett bra sätt. Dessutom drar vi av de gånger du har missat (om det är fler än 3) på fakturan, så merkostnaden blir ganska liten egentligen .

Detta gäller alla våra danskurser barn som vuxna.

Så....Hoppas att vi får se dig här snart.

Välkommen!