Hip-hop höst på Sway

"Hip-hop high heels" och "Abstract hip-hop" med fantastiska Gabriella  (Gabbe) Kaiser

Om det är några klasser du inte får missa i höst så är det dessa två. Har du dansat ett tag så är det definitivt ett måste. Och har du aldrig tagit klass för Gabbe, så har du verkligen missat något. Tag med din skönaste attityd och gör dig beredd på att "kötta på", så ses vi höst.

gabbe

Foto: Helena Åkesson

Årets kulturpris till Sway

Kulturpristagare 2012

Täby kultur-och fritidsnämnd har, vid sitt sammanträde den 11 juni 2012, utsett Annie Nyblom till kulturpristagare 2012, med följande motivering:

Som ägare och drivkraft bakom danskolan Sway är Annie älskad och uppskattad både av barn, föräldrar och personal. Hon gör en kulturgärning utöver det vanliga genom att hon verkar för och utvecklar dansen, men också en social gärning genom att ungdomar finner en bra sysselsättning i Sway och får därigenom en meningsfylld tillvaro. Hon har genom sitt engagemang i Sway i högsta grad berikat kulturen i Täby, hennes insatser är erkända och hon har verkligen visat den framstående förmågan som krävs av en kulturpristagare.

DVD från showerna

Om du missade att beställa DVD:n från årets vårshow så är det ingen fara. Gå in på www.redman.se och klicka på vårshower. Där kan du enkelt beställa din DVD. Vi hade sex stycken föreställningar i år så var noga med att beställa från rätt dag och rätt tid. På lördagen och söndagen hade vi två olka shower en kl 15.00 och en kl 18.30.

Mycket nöje!