Viryayoga

Viryayoga är inte bara en yogaform utan en metod, som kan användas inom lugn och meditativ yoga likaväl som i utmanande dynamiska yogapass.

Sanskritordet ”virya” betyder kraft, energi och entusiasm, och mina yogaklasser innehåller en hel del fysisk aktivitet.

Du rör dig lugnt och metodiskt mellan fysiska yogapositioner (”asana”) i ett flöde (”vinyasa”) som synkroniseras med andningen. Det är strukturerat så att du mjukar upp kroppen gradvis. Fokus är öka både rörlighet, och styrka (ibland i muskler som du kanske inte visste att du hade…)

Genom att aktivera kroppen och andetaget hittar du en kroppsmedvetenhet och närvaro som förstärker upplevelsen av avslappning och stillhet i klassens avslutande vila.

I viryayogan förenas västerländsk fysioterapi och rörelselära med holistiska österländska perspektiv på kropp och själ. Varje klass har ett tema med rötter i yogans filosofi. Jag lägger mycket fokus på hur du kan använda och belasta kroppen på ett långsiktigt hälsosamt sätt. Och samtidigt ha roligt!

För mer information om Viryayoga, besök Nordiska Yogainstitutets hemsida:http://nordiskyoga.se/

Du kan också väja att köpa ett klippkort på 8ggr (gäller 6 månader) för 1490kr och gå vilken klass, dag eller tid som passar dig bäst. 

Schema
Ons 18:00-19:00 Ingrid Stigsdotter Start V.35 Lugnare tempo 15 ggr 2550 kr » Anmäl
Ons 19:10-20.10 Ingrid Stigsdotter Start V.35 15 ggr 2550 kr » Anmäl