Vanliga frågor

Vad kostar det och vad ingår i priset?

Kurserna hos oss varierar i längd, en del är korta 5 ggr, en del är längre 20 ggr. Info om pris hittar du om du klickar på respektive ämne.. Klasserna hos oss är små, mellan 6 - 18 deltagare. Du får en exklusiv upplevelse med personligt bemötande. Läraren bygger klassen efter deltagarna, inte tvärtom, som det är på många andra ställen. Varje termin har en tydlig progression, du kommer att märka resultat! Anmäler du dig till två kurser får du en rabatt på 10% på båda kurserna. Har du köpt två kurser under samma period gäller det som maxbelopp, då kan du gå på vilka andra träningsklasser som helst i mån av plats. SAMT att du har tillgång till gymmet under ordinarie öppettider, alla dagar i veckan. Du måste dock ha fyllt minst 18 år för att träna själv, utan instruktör, i gymmet

Om man missar någon klass?

Såklart kan du ta igen en missad klass, då har du hela Sways utbud av kurser att välja på, både dansklasser och gruppträning. Du kan när som helst ta igen en missad klass under den gällande terminen. Du kan till och med ge bort en missad klass till någon annan. Du kan också tex anmäla dig till Yoga på måndagar, men gå varannan gång måndag och varannan gång onsdag.

Hur anmäler jag mig?

I menyn till vänster ser du alla träningsklasser. Det finns även ett överskådligt schema där du lätt kan se alla olika klasser som du kan kombinera ihop själv till ett schema som passar just dig.

Om jag anmäler mig till en klass men inte tycker att den är som jag förväntade mig, hur gör jag då?

Vi har samma enkla regel på alla våra kurser, du skall vara nöjd. Om du, efter första gången, inte vill fortsätta kursen meddelar du det direkt till oss. Du får pengarna tillbaka utan att du behöva motivera något alls. Men kom ihåg att avboka dig efter första lektionen/träningspasset. Om du inte gör det anser vi dig som bokad. Du avbokar dig genom att skicka ett mejl till sway@sway.se. När du sedan har fått ett svar från oss så är det klart.

Om jag blir sjuk eller flyttar hur gör jag då?

Om du missar mer än halva terminen på grund av sjukdom så kan du antingen ha pengarna innestående till nästa period eller få pengar tillbaka för de missade lektionerna. Detta måste alltid styrkas av läkarintyg. Flyttar du så...ja då flyttar du, det behövs det ju inget intyg för. Annars gäller samma regler som vid långvarig sjukdom.