Kylskåps Yoga

Vi brinner för rörlighetsträning av alla slag. Framför allt Yoga och Garuda, som bidrar till både rörlighet, balans och stabilitet. Det är en läkande, uppbyggande träning som ALLA behöver.

Ofta när vi rekommenderar någon att ta en Yoga eller Garudaklass får vi till svar "neeeeej, det där är inget för mig, jag är orörlig som ett kylskåp, det skulle aldrig gå" Men vet ni, det går! Och det går dessutom bra! 

Därför lancerar vi nu Kylkåps Yoga :)

Med rätt hjälpmedel och varsamt tempo lovar vi dig att även du som "känner dig som ett kylskåp" kommer att ha kul, utvecklas och upptäcka Yogans stora fördelar. Dessutom i en klass med likasinnade. 

Du får en klass med två lärare, allt för att kunna ge dig så mycket support som möjligt. Vi bygger våra klasser på energi, glädje och ett mycket stort yrkeskunnande, du kan vara helt trygg i våra händer.

KylskåpsYogan går igång när behov finnes. Finns det inte en kurs just den perioden du önskar, skicka ett mejl till sway@sway.se. Då kontaktar vi dig så snart vi har tillräckligt många (minst 6 st)

Så.... varför inte testa lite Yoga, även om du känner dig stel som en pinne eller orörlig som ett kylskåp :)

Varmt välkommen!