Öppettider och lovdagar

Lovdagar VT-24

Sportlov vecka 9 Från och med måndagen den 26:e feb, till och med söndagen den 3:e mars. Det är alltså dans som vanligt helgen i vecka 8 

Påsklov Från och med den 29:e mars, till och med den 7:e april

Valborg och 1 Maj - lov från dansen

 

Kristi himmelfärd - Från och med torsdagen den 9:e maj till och med söndagen den 12:e maj (Du som dansar street för Max har klass söndagen den 12:e)

Filmen vårshow -23

Hej!

Missade du att beställa den fantastiska vårshowsfilmen? Lugn, bara lugn. Gör din beställning här.

Var noga med att leta upp rätt dag och OCH rätt tid. Vi har nio olika föreställningar, oftast fler på samma dag

Det enda du behöver göra är att scanna qr-koden med din swishapp, ta inte bort det förtryckta meddelandet, betala 150 kr. Klart!

Senast första juli får du ett sms med en länk. Då är det bara att ladda ner filmen på din dator :)  Det är en ganska stor fil, så ladda inte ner till din mobil.

Tänk på att ladda ner filmen på datorn innan du tittar. Här kommer koderna, och som sagt, var noga med att kolla så att dag och tid stämmer

  

  

  

  

  

                                                                                                                                                         

Audition spec och fb-grupp

                          

Anmäl till sway@sway.se. Skriv elevens namn och året hon/han är född samt vilken dag/tid ni vill anmäla er till.

Hur funkar audition?

Audition är som en vanlig klass, en i jazz och en i street. Den enda skillnaden är att det sitter några lärare och tittar på. Det är vår Jury. Du behöver alltså inte förbereda något solo eller så.

Juryn bestämmer sedan var du får plats. Alla kommer inte att få plats i specialgrupp, men vi kommer att se till alla får hjäp med att hitta grupper som passar den sökandes dans- och ambitionsnivå. Vi finns här för er, var inte rädd för att fråga.

Vad ska jag ha med mig?

Vanliga danskkläder och vattenflaska.

Varmt välkommen!

 

 

 

Vårshow och våravslutning

Alla kurser är inte med vid vårshowen på teatern tex är Poledance, Tiktok, nybörjare och många vuxenkurser, inte med på teatern, men har avslutning i danssalen.

Om din grupp ska vara med vid vårshowen har du fått den här informationen (se nedan), den är både mejlad och utdelad i pappersform. Har du inte fått denna information ska din grupp inte medverka på teatern. Då har du istället fått de andra dokumentet som heter "våravslutning". Det hittar du om du scrollar längst ner på sidan