Anmälan och avanmälan

För att anmäla

Klicka på kurser. Väl där tittar du i vänster marginalen och letar upp den eller de kurser du är intresserad av, klicka på den kurs du har valt och sedan på länken anmäl. Sedan skriver du in de uppgifter vi behöver för att kunna anmäla dig. 

Inom några dagar får du en kursbekräftelse via mejl. Ha gärna lite koll på din skräppost då det ibland händer att våra mejl hamnar där.

Om det inte finns någon "anmälan knapp" är kursen för tillfället fullbokad. Välj då en annan kurs eller kika in igen om någon vecka. Det kan bli platser lediga, en del avanmäler sig och en del byter kurs.

Du kan också välja att skicka oss ett mejl med namn och önskemål om att få stå på kö till en viss kurs, då hör vi av oss så fort det blir någon plats ledig.

Alla nya elever har en provgång på sig, det gäller alla oavsett ålder och kurs. Din faktura kanske förfaller den 25 augusti men kursen startar inte förrän den 10:e september. Du kan betala din faktura på förfallodagen, sedan testa din kurs, skulle kursen inte motsvara dina förväntningar får du ALLA dina pengar tillbaka. Vart enda öre! Det enda du behöver göra är att mejla oss och säga att du inte önskar fortsätta. Mejla till sway@sway.se

 

För avanmälan

Om du tråkigt nog måste avanmäla gör det så snart som möjligt då vi oftast har kö till flertalet kurser.  Om du inte har avanmält dig innan andra lektionen anser vi dig som bokat och anmälan är bindande. Skulle du bli långvarit sjuk eller dra på dig någon skada som gör att du inte kan fullfölja terminen kan du få resterande belopp tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. 

 

Hoppas att vi ses snart!