Soffy Björkman

 

"Varmt välkommen att yoga med mig!

Tillsammans utforskar vi flera delar av yoga såsom meditation, pranayama (andningsövningar), mantran och olika asanas (yogapositioner). På mattan tränar vi både kropp, sinne och själ med yogans filosofi som vår vägledare.

Jag kommer lugnt och varsamt att guida dig genom de olika momenten, detta är ett utmärkt tillfälle att pröva på eller att fördjupa sig i sin yoga.

Något av det bästa med yogan är att den är prestationslös och att alla yogar utifrån sina egna förutsättningar. Ingen är för ovig, svag eller otränad för att börja yoga. På mina klasser vill jag att du ska kunna få vara dig själv precis som du är just där och just då

Du yogar barfota i bekväma rörliga kläder.

Det kan vara skönt att ha strumpor och en långärmad tröja att ha på sig i början och slutet av klassen. Mattor och filtar finns att låna. Ett tips är att inte ätit middag precis innan yogan. 

Vem är Soffy då?....

"Täbybo och hängiven Swayare sedan många år tillbaka. Började yoga i slutet av -80 talet på den tiden det i Sverige ansågs riktigt flummigt att yoga och meditera...???? Är numera utbildad yogalärare i Multi Style på Axelssons Gymnastiska Institut RYS 200 samt Spacemyoga.