Kristina Kjellsson

Vi har några tvättäkta Swayare hos oss. Några som började sin bana här, gick alla våra linjer och sedan flög ut i världen för att utbilda och utveckla sig ännu mer. Kristina är en av dem. :)

När Kristina var 19-20 sådär, tog hon sitt pick och pack och flyttade till New York. Sökte till Alvin Ailey och kom in. I New York blev hon fast i många år. Efter, och i samband med studierna jobbade Kristina med olika danskompanier runt om i USA och undervisade också på Broadway Dance Center samt Peridance i New York. 

I samband med flytten hem till Sverige (flytt och flytt...man vet aldrig med Kristina :)) turnerade hon med Benke Rydmans uppsättning av Svansjön.

Som du antagligen har förstått nu är Kristina ett fullblodsproffs. Men som den sökare hon är har hon nu även lagt till en PT-utbildning vid The Academy i Stockholm och pluggat fysiologi och är snart färdig fysio therapeut vid Karolinska Institutet. Hon jobbar nu som PT och har träningsklasser.

Kristina blandar humor och kunskap på ett härligt sätt, hon delar frikostigt med sig av alla sina erfarenheter. Hon skapar en öppen stämmning i salen, alla dina frågor och funderingar tas emot och hon ger alltid ett genomtänkt svar. 

Om du älskar dans så har du en kompis i Kristina. Så här sa hon själv.. "Säg att jag älskar dans.....asså Skitmycket". :)