Seniorhälsa

Träna bör man göra hela livet och det är aldrig försent att börja. Vi ser fram emot att träffa dig.

Vi har flertalet olika PT-grupper där du är välkommen att delta. De grupper vi har på kvällar och helger riktar sig till alla åldrar, men just de här riktar sig till dig över 65 år.

I varje pass ingår både styrka, stabilitet, balans, rörlighet och koordination. Vi har plockat ut våra mest erfarna tränare så att du skall känna dig 100 % trygg. 

Vi tror att du kommer att trivas väldigt bra hos oss, atmosfären på Sway är familjär, trevlig och opretentiös. Vi gillar skratt och "vanliga människor". Kom som du är, helt enkelt. :)

 Om du anmäler dig till två kurser under samma period får du, utan extra kostnad tillgång till gym och alla andra träningskurser. Dessutom får du 10% rabatt på båda kurserna. 

Om du anmäler dig och sedan, efter att ha provat en gång, inte vill fortsätta får du alla dina pengar tillbaka. Max antal kursdeltagare per kurs är 15 st. På det viset kan intruktören ge dig den hjälp du behöver, du behöver inte heller boka dig från vecka till vecka, du vet att du alltid har din plats.

Vill du fråga något är du, när som helst, varmt välkommen upp till oss. Du kan även ringa 08-7320442 eller skicka ett mejl till sway@sway.se

Du kan också välja att köpa ett klippkort på 8ggr (gäller 6 månader) för 1490kr och gå vilken klass, dag eller tid som passar dig bäst.

Vi ses!

Schema
Tis 13:00-13:45 Jennifer Eerola Hörberg Start v 36 15 ggr 2350 kr » Anmäl
Tor 12:00-12:45 Jennifer Eerola Hörberg Start v 36 15 ggr 2350 kr » Anmäl