Vi söker receptionspersonal!

Dans och träningsstudion SWAY söker Receptionspersonal.

Tjänst 1

Vår receptionspersonal går på mammaledighet därför söker vi till hösten vikarierande receptionspersonal med chans till förlängning. Dag-kväll-helg. Deltid, 10-20 timmar i veckan

Vi söker dig, glad, trevlig och ansvarstagande person, gärna 30+ för arbete i vår reception i Täby Centrum.

Arbetsuppgifterna är varierande. Du ska själv kunna driva samt avsluta olika mindre eller större projekt, svara på mail och i telefon, du ska ha kunskap om vår verksamhet, sköta vårt bokningslsystem, sociala medier etc.

Det är viktigt för oss att du trivs i vår ständigt föränderliga miljö med många nya ideer, klasser och koncept.  Du tycker att det är kul att driva på nya ideer samt genomföra dem.

Meriterande kunskaper är:

Du har kanske varit dansare, i alla fall har du goda kunskaper om olika danstekniker, så att du på så vis kan hjälpa våra kunder att välja rätt kurs

Kunskaper i att göra grafiskt material som video, foto eller flyers är starkt meriterande men inte ett krav.

Vi är ett litet tight gäng, vi har högt i tak och vi fastnar inte i problem, vi löser dom :)

Skicka CV med löneanspråk till annie@sway.se

Vi behöver din ansökan senast den 12e Maj

 

Tjänst 2

Vi söker dig som kan jobba kvällar och helger för arbete i vår reception i Täby Centrum. Du är 18+ och behöver kanske ett kul extra jobb under tiden du pluggar. Arbetet är säsongsbetonat, deltid, 8-15 timmar i veckan under ordinarie termin.

Du är glad och positiv och gillar att hjälpa våra kunder tillrätta. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du kommer främst att jobba timmar där det inte är ”full rulle” här uppe.  Du kommer att få pyssla om vår älskade studio och svara i telefon samt hjälpa våra kunder med enklare ärenden, samt ibland svara på mejl.

Du behöver lära dig vårt kursbokningssystem och kunna hantera våra sociala medier.

Inkom med CV senast den 12 maj. Skickas till annie@sway.se

Lön enligt avtal

 

Tjänst 3

Vi söker dig som vill ha ett ganska ”soft” extra jobb. Du är 16+ och hoppar gärna in och arbetar en timme här och där när det behövs. En del fasta tider och en del tider med kortare framförhållning.

Arbetsuppgifterna innebär att du ska ”passa” vår reception kortare stunder (mellan 30 min-2 timmar) då ordinarie receptionspersonal måste ta en klass eller springa iväg på något möte. Det kommer alltid finnas någon ansvarig på plats under tiden du jobbar, men den personen kan till exempel ha klass. Om tex brandlarmet går hämtar du den personen.

Du behöver inte svara i telefonen eller på mejl. Men du ska kunna klockan och förstå vad den används till :)

Inkom med ett personligt brev senast den 12:e maj. annie@sway.se