Corona info

 

Hej!

2020-11-21
Vi har nu börjat skicka ut mejl till alla. Innan söndagkväll ska alla ha fått ett mejl där det framgår vad som gäller för just din kurs. Har du inte fått något mejl, kolla din skräppost. Det är av YTTERSTA VIKT att alla läser mejlet då vissa kurser är inställda, flyttade eller körs digitalt. Nya rutiner gäller också på Sway från och med måndag.
Stort tack i förväg! Ni har alla visat stor samarbetsvilja och hjälpsamhet, vi är otroligt tacksamma för det. Det gör att Sway kan vara en trygg och härlig miljö i dessa konstiga tider. Ni är bäst! Tack!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag den 16:e nov meddelande FHM att nya restriktioner kommer att träda i kraft den 24:e nov. Alla kommer såklart att få information om hur vi gör med de sista veckorna på höstterminen. Den här veckan får vi köra på med de riktlinjer som hittills har gällt, men som sagt, vi återkommer om hur vi gör från och med nästa vecka

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag den 29:e oktbober kom nya restriktioner från FHM. Följande gäller hos oss tillsvidare. 

Dansklasserna

Redan vid höstens kursstart drog vi ner rejälj på antalet elever per klass. Elevantalet per kurs ligger mellan 8-20 elever, beroende på dansstil och sal. Det finns alltså gott om plats inne i våra danssalar. Lektionerna är uppbyggda så att det aldrig bildas trängsel (de allra minsta barnen är såklart lite vildare). Det har fungerat utmärkt hela hösten.   Så alla dansklasser fortsätter enligt plan även under vecka 45. Dock kommer vi inte tillåta att ta igen missade klasser under denna period.

Yoga, Garuda, samt Dance Boot Camp

Även här har vi mycket gott om plats inne salarna, till dessa kurser erbjuder vi även möjlighet att följa med på via Zoom. Alla berörda deltagare kommer att få ett mejl med all info som behövs.

PT-grupper i gymmet

Våra träningsklasser på tisdagar ställs in och kommer så småningom att flytta utomhus. Alla berörda får mejl. PT-gruppen på söndagar byter tid och lokal, även ni kontaktas via mejl.

Seniorträningen

Flyttar utomhus, alla kontaktas via mejl

Gymmet

Vårt gym är ett litet PT-gym med få deltagare, det råder aldrig någon trängsel, men du som har årskort i gymmet erbjuds att frysa ditt kort. Skicka oss ett mejl på sway@sway.se så fixar vi det. Tillvidare kommer vi inte ta emot drop-in kunder eller sälja några nya kort. 

Ny entré till Sway

Om vi märker, trots den nya riktlinjerna, att det fortfarande är trångt Täby C har vi en ny entre på gång. Du kommer in till Sway via övre parkeringsdäck på norra parkeringen. Om det behövs har vi alltså två in och utgångar till våra lokaler. Just idag (den 2:a nov) ser det ut att vara betydligt färre som befinner sig i Täby C. Så vi avvaktar några dagar och ser vad som händer. 

Idag den 6:e nov har vi varit i kontakt med Centrumledningen som bekräftar att besöksantalet i TC kraftigt har minskat. Det är bra. Du som kommer till Täby C behöver inte öppna en enda dörr förrän du är inne i din danssal. Alla dörrar är antingen självöppnande eller står öppna. 

Läs gärna igenom våra allmänna råd, det är av störta vikt att alla följer dem.

------------------------------------------------------------------------------------------

Allmänt 2020-09-01

Alla som är inskrivna på Sway kommer att få detta mejl där vi ber er respektera de riktlinjer som finns.  Är du det minsta sjuk, håll dig hemma tills du är frisk, samt några dagar ytterligare. Tvätta händerna ofta. Byt om hemma. 

Om du måste följa med ditt barn upp hit, ta inte med syskon och kom bara en förälder.  Hämta och lämna gärna i vår lobby där nere. Vänta gärna ute i korridoren så att de barn som verkligen behöver en förälder i närheten har möjlighet att få det.

Vi har tagit bort alla stoppade möbler och har nu bara avtorkningsbara möbler framme.

Vi är stolta över att så många ungdomar tycker om att vara här och hänga en stund innan och efter sin klass. I höst kommer vi tyvärr inte kunna tillåta det. Kom precis i tid till din klass och lämna direkt efter. Vi får mysa (förhoppningsvis) till våren istället.

Under lektionerna

Vi har tagit bort alla moment där elever håller i varann, eller gör saker två och två. Om du behöver vara hemma under en längre tid men känner dig orolig för att missa något nytt som lärs ut under lektionen, hör av dig till oss, så skickar vi film så att du kan träna hemma. Kom inte hit om du känner dig det minsta sjuk!

Vi på Sway har alltid varit noga med att inte ha för många elever under samma lektion, det finns alltid gott om plats inne i dansalen. 

Städfrekvensen är hög, vi torkar kontinuerligt av alla handtag och dyl med desinfektionsmedel. 

Du som tränar i vårt gym

Torka av dina redskap INNAN du använder dom. Tvätta händerna innan och efter träning. Byt om hemma. Rör aldrig vid ansiktet under träningspasset. Behöver du torka svett, använd en ren handduk.

Receptionens öppettider är något förändrade. Vill du komma i kontakt med oss, skicka gärna ett mejl till sway@sway.se.

Vi följer, såklart, de riktlinjer som kommer under hösten

Varmt välkomna!