Corona info

Hej!

Allmänt

Alla som är inskrivna på Sway kommer att få detta mejl där vi ber er respektera de riktlinjer som finns.  Är du det minsta sjuk, håll dig hemma tills du är frisk, samt några dagar ytterligare. Tvätta händerna ofta. Byt om hemma. 

Om du måste följa med ditt barn upp hit, ta inte med syskon och kom bara en förälder.  Hämta och lämna gärna i vår lobby där nere. Vänta gärna ute i korridoren så att de barn som verkligen behöver en förälder i närheten har möjlighet att få det.

Vi har tagit bort alla stoppade möbler och har nu bara avtorkningsbara möbler framme.

Vi är stolta över att så många ungdomar tycker om att vara här och hänga en stund innan och efter sin klass. I höst kommer vi tyvärr inte kunna tillåta det. Kom precis i tid till din klass och lämna direkt efter. Vi får mysa (förhoppningsvis) till våren istället.

Under lektionerna

Vi har tagit bort alla moment där elever håller i varann, eller gör saker två och två. Om du behöver vara hemma under en längre tid men känner dig orolig för att missa något nytt som lärs ut under lektionen, hör av dig till oss, så skickar vi film så att du kan träna hemma. Kom inte hit om du känner dig det minsta sjuk!

Vi på Sway har alltid varit noga med att inte ha för många elever under samma lektion, det finns alltid gott om plats inne i dansalen. 

Städfrekvensen är hög, vi torkar kontinuerligt av alla handtag och dyl med desinfektionsmedel. 

Du som tränar i vårt gym

Torka av dina redskap INNAN du använder dom. Tvätta händerna innan och efter träning. Byt om hemma. Rör aldrig vid ansiktet under träningspasset. Behöver du torka svett, använd en ren handduk.

Receptionens öppettider är något förändrade. Vill du komma i kontakt med oss, skicka gärna ett mejl till sway@sway.se.

Vi följer, såklart, de riktlinjer som kommer under hösten

Varmt välkomna!