Biljetter till vårshowen

Äntligen är det dags för vårshow!

Detta är höjdpunkten för alla som dansar här. Äntligen får man visa upp vad man kan och vad man har lärt sig. Sways vårshower är en riktigt dansfest. Alla är med, från stora till små. Det har repats, sytts kläder, ljuset har satts, scenen har förberetts. Alla som jobbar runt ikring showen (ca 14 personer varje show) är lika förväntansfulla som de som står på scenen.

Vi vill att showerna ska vara så proffsiga som det bara går, för att våra härliga elever skall få en sådan fantastisk och lärorik upplevelse som möjligt. :)

Showerna är ca 60 min långa. Tänk på att komma i tid då vi alltid startar på utsatt tid och att när vi väl har dragit igång showen är det väldigt mörkt i salongen så det kan vara svårt att hitta till sin plats. 

Vi säljer endast platsbiljeter för att det skall vara så bekvämt för er (vår kära publik) som möjligt. Då vet ni att ni får platser tillsammans och ni behöver aldrig trängas för att få den plats ni vill ha.

Ni köper era biljetter via ticketmaster som de numer heter. Gå in på https://www.ticketmaster.se/artist/sway-varshow-biljetter/921825

Biljetterna släpps den 2:a maj

Vill du gå på fler shower bokar du dina biljetter så här:

Första showen DU går på bokar du via ticnet (som vanligt)

Biljetter till DIN andra show bokar och betalar du uppe hos oss, dessa betalar du halva priset för.

Biljetter till DIN tredje och följande shower bokar du också uppe hos oss, men från och med då är alla gratis :)

OBS! VAR NOGA MED ATT BOKA TILL RÄTT DAG OCH TID. VI HAR 14 OLIKA FÖRESTÄLLNINGAR, IBLAND FLER PÅ EN OCH SAMMA DAG!  ALL PERSONLIG INFORMATION SOM GÄLLER JUST DIG ELLER DITT BARN FÅR DU VIA MEJL, SÅ VAR NOGA MED ATT KOLLA DIN MEJLBOX :)

  

Varmt välkomna!