Yoga med Magnus Ringberg

Äntligen är Magnus tillbaka igen!

 

Lördagen den 11:e februari kommer Magnus och håller en öppen Yogaklass mellan 14.00-15.30

Investering 200 kr, betalas på plats, antingen via swisch eller med kort

Anmäl till sway@sway.se.

Välkommen!

Mind Your Body

Hej!

Vårt event Mind Your Body går av stapeln för tredje gången! Vi har ett lika fulladdat schema som alltid. Nya spännande ämnen och nya gästlärare. 

Tag med din dotter, din mamma, din Pappa, din son eller en vän och ge dig själv en riktig energiboost innan jul. Du kan välja allt från meditation till tuffa PT-pass i gymet. Du kan dansa härlig Afro-Vibe med levande musik i form av Sandras fantastiska slagverkare. Eller så kan du utmana balans och stabilitet på Pilatesboll. Eller varför inte shopa lite kvalitetsprodukter från Manduka till specialpris samtidigt som du avnjuter något gott i hälsobaren. Ja, du förstår...detta blir en underbar dag fylld av energi och återhämtning. 

Anmäler dig gör du här på hemsidan. Klicka på Sway tränng, väl där hittar du eventet i vänstermarginalen. Där ser du också hela schemat.

Varmtv, varmt välkommen!

 

Info ang showfilmerna

Hej!

Vill du beställa en film från vårshowen, eller har det blivit något fel på din beställning? Gå in på www.redman.se, där hittar ni all info ni behöver. 

Vi hjälper dig med allt, men vi kan tyvärr inte hjälpa dig med filmerna då det är ett utomstående företag som både filmar och levererar filmer. 

 

Sway träning

Hej!

Följande gäller från och med den 10:e juni.

 

Måndagar

Force, Sista force den 13:e juni

 

EXTRA TRÄNINGAR (alla dessa pass får ni utan extra kostnad, dom bjuder vi på)

PT-PASS med Eric. 16:e juni kl 18.30 (Om ni vill kan ni fortsätta att träna med Eric hela sommaren, mer info får ni av Eric, eller skicka honom ett mejl på ptericmunters@gmail.com)

GARUDA 20:e juni kl 18.30 samt  tisdagen den 28:e juni kl 18.30

YOGAKVÄLL med Elin den 21:a juni kl 21.00 till solens nedgång (typ 22.10)

FM 22:a juni kl 18.30 SAMT 29:e juni kl 18.30

 

Dessutom har vi ju vår...

YOGA/GARUDA MYSHELG!

En lördag och söndag full av härlig Yoga och Garuda. På söndagkvällen kommer du känna dig både rörligare och starkare, mer avslappnad, men samtidigt fylld av energi.

Läs mer och anmäl dig på hemsidan under sway träning.

 

Info till dig som har sökt specialgrupp

Hej!

Stort tack till er ALLA som har sökt till våra specialgrupper! Kul att det finns så många danstokiga :) 

Snart kommer vi att skicka ut kallelser till alla våra kurser. Vi börjar med att skicka kallelser till alla hobbygrupper. Det betyder att du, oavsett om du har en plats i specialgrupp eller ej, kommer att få en kallelse till dina "gamla" grupper först. Det beror på att många vill ha kvar både sina platser i hobbygrupp, samt gå i specialgrupp. Det säger alltå inget om hur det gick på audition.

 Den 22:a juni skickar vi all info som gäller specialgrupper.

Om du tycker, efter att du har fått din kallelse, att du inte har hamnat i rätt grupp eller om du har några frågor kring ditt besked, är du välkommen till vårt informationsmöte den 27:e juni kl 18.00. Då finns alla lärare, som var med vid audition, på plats för att svara på dina frågor och för att hjälpa dig tillrätta.