Schema period 2 Swayträning

Hej!

Vecka 14 kör period 2 igång. Vi ser fram emot sol, värme och härliga träningspass ihop med dig.

Perioden innehåller många röda dagar, som främst ligger på torsdagar. Men även påsken och påsklovet ligger under perioden. Du kommer att få information av din tränare, men all info finns också här. Gå gärna med i vår facebookgrupp "Swayträning" för mer info.

V. 14 och 15

Ingen träning från och med den 3:e april till och med den 9:e april.

 

Ingen träning följande datum:

30:e april (valborg)

14:e maj

 

Så, de allra flesta kurser slutar sista veckan i maj eller första veckan i juni. Under juni månad kommer ett särskilt sommarschema ut. Du som har gått två gånger i veckan under båda perioderna får dessa tillfällen helt gratis. Annars finns det ett särskilt sommarkort till superpris att köpa.

Eftersom hotellet håller öppet hela sommaren kommer vi ha möjlighet att köra lite roliga workshops. Mer om dem på vår facebooksida.

 

Men nu vill vi önska dig varmt välkommen till period 2. Nu kör vi!!

 

 

 

Gratis prova på v 13

Hej!

Vi på Sway är väldigt stolta över våra träningskurser. Nu har du chansen att gratis få prova på våra pass. Mer info om passen finns under fliken Swayträning. I vänstermarginalen kan ni klicka på de ämne ni vill veta mer om.

Ingen anmälan bara kom drop-in. Du är välkommen i vilket skick som helst. Nybörjare eller atlet spelat ingen roll! Har du aldrig satt din fot i en gruppträningssal, då är du varmt välkommen hit. Har du inte gjort något annat än att träna i hela ditt liv, vi kommer att ge dig nya utmaningar. Vi har massor av 20+:are och vi har massor av 50+:are. Kvinnor och män. Helt enkelt, kom som du är.

Du är mer än välkommen!

OBS!! DET HAR SMUGIT SIG IN ETT TRYCKFEL!! YOGAN SOM PÅ SCHEMAT LIGGER PÅ FREDAG SKALL LIGGA PÅ TORSDAGEN KL 19.00. ALLTSÅ, INGEN YOGA PÅ FREDAGEN, MEN PÅ TORSDAGEN