När startar vårens kurser

Hej!

 

Alla danskurser kurser drar igång den 17:e januari. Alltså helgen i vecka 3. Ni som dansar på måndag-fredag börjar vecka 4.

 

Alla träningsklasser drar igång vecka 4.

Vi längat efter er!!

Poledance och Silkeselever

Hej!

På sway har vi två olika verksamheter, dels har vi dansskolan Sway och dels har vi Sway träning. För att utvecklas som dansare behöver du såklart dansa, jättemycket. Men du behöver också en hel del annan träning, både styrke och smidighetsträning.

För dig som tränar Poledance eller Silke behövs det ännu mer styrke och smidighetsträning än för en vanlig dansare. För att du skall utvecklas inom Poledance eller silke måste du lägga en hel del tid i gym och gruppträningssal. Gör du det, då händer det grejer!! Det är då du kommer kunna göra de riktigt coola trixen :)

Så..här är ett paket som bara gäller dig som går på Poledance eller Silke:

Anmäl dig även till en av våra träningsklasser (se schema och priser under fliken Sway träning). Då ger vi dig fri tillgång till gym och samtliga andra träningsklasser. På detta vis vill vi hjälpa dig att utvecklas så snabbt som möjligt. 

Alltså...

En pole eller silkesklass plus en träningsklass = fri tillgång till gym och gruppträningsklasser. Dessutom får du 10% rabatt på både din dansklass och din träningsklass :)

OBS! Du måste ha fyllt minst 18 år för att få träna själv i gymet. Men alla våra PT-pass sker i gymet så anmäl dig till dem i så fall.

Nu kör vi!!