NYTT! Boka PT-timme med någon av våra lärare

Hej!

Nu äntligen är vi rätt klara (det är lite mer fix:) med gymmet. Gymmet är anpassat för träning både för dansare och gymmare. Nu kan ni boka PT-timme med någon av våra lärare/intruktörer. PT-timmar sker både i gymmet och danssal beroende på önskemål från dig.

Vill du bli starkare, mer rörlig, få bättre balans, bli mer uthållig, få bättre kondis, mer explosiv eller bara mer vältränat i största allmänhet. Vi kan hjälpa dig.

Vi ger PT-timmar i:

Balett (floorwork, barre)

Jazz (Simonsen teknik)

Street (alla stilar)

Klackar (lär dig gå, stå och snurra)

Pole

Arial Silk

 

Garuda (Barre, seated, standing, foamroller, foundation, mala)

Yoga (du väljer inriktning)

Pilates (från basic till avanc)

Löpteknik

Långfärdsskidor

TRX

Samt alla typer av styrke och konditionsträning

 

Är du intresserad av en eller flera PT-timmar kontakta receptionen eller ring 08-7320442. Det går såklart bra att skicika ett mejl också till sway@sway.se

En PT-timme kostar mellan 600-800 kr beroende på lärare och tid. Köper du ett paket på tio gånger betalar du bara för nio :)

 

Varmt välkomna!

 

 

Ny tid på FM-passet

Hej alla FM fantaster!

Från och med den 2:a oktober kommer FM-passet starta kl 19.00, inte kl 19.10 som det har varit tidigare. 

Välkomna!

Info PowerYoga

Hej alla Yogisar!

Som ni vet har Helena kommit in på en utbildning hon har sökt, därför kommer hon inte kunna köra PowerYoga här under hösten. Nu är vi väldigt glada att kunna meddela att Desirée kommer att ta över i höst. Desirée har varit här vid ett flertal tillfällen och alltid varit väldigt uppskattad. Så har du aldrig Yogat för henne så passa på nu under hösten, hon är aldrig kvar i Sverige under någon längre tid. :)

MEN! Desirée börjar hos oss måndagen den 29:e september (är för tillfället i Portugal) därför kommer vi inte ha något Yogapass måndagen den 22:a september.

Men sedan kör vi!

 

VÄLKOMNA!