Info Träningskurserna

Hej!

Välkommen till ett nytt och spännande träningsår! Anmäler du dig till våra träningsklasser kommer du verkligen få resultat. Du är varmt välkommen i vilket skick som helst :) vare sig du är vältränad eller aldrig har satt din fot i en träningssal tidigare. Du väljer fokus, styrka, snabbhet, rörlighet, uthållighet, stabilitet eller bara att må bättre, och vi hjälper dig! Våra smågrupper gör att du får mer hjälp av instruktören och därmed bättre resultat och en säkrare träning.

Så här gör du för att anmäla dig:

Klicka på Swayträning, där finns all info du behöver. I vänstermarginalen finns alla kurser uppradade. Klicka på den kurs du tycker motsvarar dina önskemål. Väl inne på kursen får du mer info om vad den innehåller samt vilken/vilka lärare som har kursen. Där ser du också startdatum och pris.

Verkar allt vara bra så är det bara att anmäla sig. Några dagar efter att du har anmält dig får du en faktura på posten.

OBS! Om du anmäler dig till två kurser får du 10% på båda kurserna SAMT tillgång till gymmet 7 dagar i veckan. DESSUTOM har du då uppnått maxpris för perioden och kan då gå på alla andra träningskurser, i mån av plats, utan extra kostnad. OCH du kommer att få tillgång till våra sommarpass i juni och augusti utan extrakostnad.

vet du inte vad du vill gå på?

Kom på vår prova på vecka. Vecka 3 är alla träningskurser gratis!!

Varmt välkommen!