Info Träningskurserna

Hej!

Välkommen till ett nytt och spännande träningsår! Anmäler du dig till våra träningsklasser kommer du verkligen få resultat. Du är varmt välkommen i vilket skick som helst :) vare sig du är vältränad eller aldrig har satt din fot i en träningssal tidigare. Du väljer fokus, styrka, snabbhet, rörlighet, uthållighet, stabilitet eller bara att må bättre, och vi hjälper dig! Våra smågrupper gör att du får mer hjälp av instruktören och därmed bättre resultat och en säkrare träning.

Så här gör du för att anmäla dig:

Klicka på Swayträning, där finns all info du behöver. I vänstermarginalen finns alla kurser uppradade. Klicka på den kurs du tycker motsvarar dina önskemål. Väl inne på kursen får du mer info om vad den innehåller samt vilken/vilka lärare som har kursen. Där ser du också startdatum och pris.

Verkar allt vara bra så är det bara att anmäla sig. Några dagar efter att du har anmält dig får du en faktura på posten.

OBS! Om du anmäler dig till två kurser får du 10% på båda kurserna SAMT tillgång till gymmet 7 dagar i veckan. DESSUTOM har du då uppnått maxpris för perioden och kan då gå på alla andra träningskurser, i mån av plats, utan extra kostnad. OCH du kommer att få tillgång till våra sommarpass i juni och augusti utan extrakostnad.

vet du inte vad du vill gå på?

Kom på vår prova på vecka. Vecka 3 är alla träningskurser gratis!!

Varmt välkommen!

Magnus Ringberg 6 nov!

En av våra stora inspirationskällor Magnus Ringber kommer till Sway den 6 nov

Magnus har hela europa som arbetsfält. Han är en av de allra bästa inom sitt område. Han gör varje klass utmanande, lärorik och jättekul. Han har verkligen förmågan att plocka fram det bästa hos dig oavsett om du har tränat massor eller är nybörjare och känner dig både stel, svag och ostabil :)

Det är så mycket man kan berätta om Magnus så det får inte plats här. Gå in på hans hemsida och låt dig inspireras www.magnusringberg.com.

Den 6:nov kommer han ha världspremiär på nya functional moves-passet kl 18.00

Ca kl 19.00 (19.15)-20.00 (20.15) Garuda/Yoga

 

Begränsat antal platser, anmäl dig till sway@sway.se eller ring 08-7320442, Har du klippkort eller årskort här så gäller det som betalning, vill du betala bara för workshopen så kostar varje klass 120 kr.

Varmt välkomna!

The body is not a temple. It´s an amusement park. /Magnus

Mind your body 20 dec

Mind your body 20:e dec!


 Förra årets MYB-dag blev en succé. Många av er vill boka er redan nu. Schemat är inte riktigt klart ännu, men....det kommer att bli fantastiskt! Så..innan allt är klart med schema etc så boka av datumet i era kalendrar.
 När ni ändå har era kalendrar uppe så passa på att boka av 6:e november. Varför? Jo, då kommer underbare Magnus Ringberg hit för att ge er tidernas mesta inspirationsträning. Magnus är mannen bakom FunctionalMoves-passen. Han är en av James da Silvas lärare (kör alltså ALL Garuda). Är en fantastisk Yogalärare och springer marathon i alperna (!).Han har hela Europa som arbetsfält, men torsdagen den 6:e nov är han vår  Missa inte!

 Vi ses!!

Att börja dansklass mitt i terminen

Hej!

Vad kul att du är danssugen! Höstterminen startade vecka 36, så nu har vi varit igång ett tag och eleverna börja lära sig koreografier och uppvärmningar. Därför kan det vara svårt att hoppa in i en kurs nu, utan att vara förberedd. Men lugn bara lugn, så här gör du..

Om du vill börja en kurs mitt i terminen bokar du en PT-timme med aktuell lärare. Då går hon eller han igenom det du behöver veta för att du skall kunna hänga med. Uppvärmning, koreografi etc... En Pt-timme kostar mellan 600-800 kr. Det är väl investerade pengar då du kommer att kunna tillgodogöra dig resten av kursen på ett bra sätt. Dessutom drar vi av de gånger du har missat (om det är fler än 3) på fakturan, så merkostnaden blir ganska liten egentligen .

Detta gäller alla våra danskurser barn som vuxna.

Så....Hoppas att vi får se dig här snart.

Välkommen!