Öppettider mellan den 22:a dec-6 jan

Hej alla träningssugna!

Mellan den 22:a december till och med den 6:e januari håller hotellet stängt. Därför hänvisar vi alla till följande tider under denna period.

22:a dec          15.00 - 18.30

23:e - 25 dec   Stängt

26:e dec          15.00 - 17.30

27:e dec          15.00 - 17.30

28:e dec          08.30 - 11.00

29:e dec          15.00 - 17.30

30:e dec          18.00 - 21.30

31:a dec          11.00 - 13.30

1:a  jan           Stängt

2:a jan            11.00 - 13.30 OCH 18.00 - 20.30

3:e jan            Stängt

4:e jan            08.30 - 11.00

5:e jan            15.00 - 17.30

6:e jan            18.00 - 21.30

 

Vill ni anmäla er till någon kurs, gå in på vår hemsida och kolla runt :) Har ni en eller tusen fråfor så går det såklart att skicka ett mejl under hela perioden. Sway@sway.se är adressen. Varmt välkomna!

Mind Your Body

- ett endags event av Sway tillsammans med Lorna Jane Sweden!

 

Nedan följer lite information om klasserna samt våra fantastiska lärare!

Vi skall passa på att säga att under dagen kommer Lorna Jane erbjuda 10% rabatt i sin pop-up shop, vi kommer ha Leg. Naprapat Pierre Wedemo på plats att svara på frågor kring skador och träning samt Kostrådgivare Annie Nyblom att svara på frågor om kost för träning, mellanmål och allt annat mellan frukost och läggdags samt mycket mer!

En superdag med massvis med inspiration för det nya träningsåret!

 

Klasser:

Earth moves: Rörelser inspirerade av hav, vind och eld. Fokus på känsla och flow. Ta av dig skorna, kliv ur ramarna och låt dig flyta med och inspireras.

Kamilla Hallid: Har gått vår 3 -åriga danslinje och har sen vidare studerat i New York. Kamilla har synts i flertalet Produktioner och Tv-sammanhang. Hon kommer att se till att du går från hennes klass jordad och fylld av energi.

 

Happy dance: Ett kul, fartfyllt danspass. Perfekt för dig som vill ge konditionen en boost. Snör på dig gympadojorna, greppa vattenflaskan och köööör!

Erika Hanses: Erika har gått vår 3:åriga danslinje. Hon har sedan utbildat sig inom Zumba, Afro, Core etc, etc. Hon kommer att se till att du går ifrån passet svettig, glad och fylld av dansglädje.

 

Garouda: Inspirerat av pilates, yoga och dans. Vi jobbar med att i ett skönt flow öppna upp kroppen. Mjuka upp och stärka leder och muskler inifrån och ut. Efter passet kommer du känna dig rörligare men samtidigt starkare och mer välplacerad. En ren investering i dig själv.

Annie Nyblom: Från grunden dansare utbildad vid danshögskolan i Stockholm. Har ett flertalet träningsutbildningar från the academy. Stott Pilates instruktör samt även på senare tid Garuda instruktör. Lic kostrådgivare, Kul och lite galen. Annie kommer att se till att du ger allt på klass (och kanske lite till).

Elin Nyblom: Utbildad på balettakademien samt vår 3-åriga danslinje. Sedan 3 år tillbaka rektor för danslinjen. Elin har synts bakom flertalet svenska och internationella artister som både dansare och sångerska. I TV produktioner, musikvideos, galor och turnéer. Elin har under åren undervisat i många stilar här på skolan och är nu utbildad instruktör i Garuda.

 

Functional Moves: Fem getingar i aftonbladet! Ett tuffare pass med fokus på balans, stabilitet, core och kondition. Vi använder oss av viktplattor, stepbräda och den egna kroppen som tyngd. Efter passet kommer hela din kropp, inifrån och ut fått jobba. Vad du vill ha på fötterna bestämmer du själv, men tag med vattenflaskan!

Annie Nyblom: Från grunden dansare utbildad vid danshögskolan i Stockholm. Har ett flertalet träningsutbildningar från the academy. Stott Pilates instruktör samt även på senare tid Garuda instruktör. Lic kostrådgivare, Kul och lite galen. Annie kommer att se till att du ger allt på klass (och kanske lite till).

 

TRX-extreme: Vi är en av få anläggningar som har TRX som gruppträningspass. Och det är vi väldigt stolta för! Här kan du verkligen utmana dig till sista droppen. Passet blir vad DU gör det till. Stenhårt eller...mindre stenhårt. Dinech kommer dessutom, bara för den här dagen, lägga till en hel del andra redskap. Så förbered dig för att jobba!

Dinech Alring: Har jobbat som PT sedan 2002. Han har en mängd olika utbildningar tex Master instruktör (the academy). TRX-trainer level2 Sports medicine (By TRX San Fansisco USA), TRX riptrainer. (By TRX New York USA). Till detta har han en mängd andra utbildningar. Dinech nöjer sig inte med att det blir halvbra, det skall vara helbra. Dinech får dig att känna dig bra, du går från hans pass med förnyat självförtroende.

 

Bring your heels! Nu får du chansen att ta fram din inre diva och dina högsta (eller lägsta) klackar och go all in! Du lär dig en enklare koreografi värdig en superstjärna samt får tips som får dig att känna det som att du var född i klackar! Bring your heels, your hair and lets go!

Elin Nyblom: Utbildad på balettakademien samt vår 3-åriga danslinje. Sedan 3 år tillbaka rektor för danslinjen. Elin har synts bakom flertalet svenska och internationella artister som både dansare och sångerska. I TV produktioner, musikvideos, galor och turnéer.

 

Pole1- Har du länge velat testa poledans? Nu har du chansen! Denna snygga form av styrketräning passar alla åldrar, tränad som otränat. Du lär dig grunderna i poledance, basic trix med olika grepp och sitt- tekniker. Ta med hotpantsen med glöm gärna att smörja in dig (annars kommer du garanterat att glida på stången)

Double pole- Har du koll på lite grundläggande trix och sitt tekniker och vill prova nåt nytt? För idag endast har Karin satt ihop en double pole kass vilket betyder att vi kommer att vara 2 på samma stång- samtidigt! Vi synkar trix tillsammans på samma stång. Vackert, utmanande och jätteroligt!

Karin Hellqvist: Karin är utbildad på vår 3-åriga danslinje och är numera rektor för poledans linjen hos oss. En av medlemmarna i dansgruppen "the sugar collective" och har synts bakom flertalet svenska artister, på Tv och galor och som dansare och poledansare på event som tex mellanakt på tävlingen "battle of the pole"

 

Silke - Vi har äntligen chansen att erbjuda luftakrobatik i våra salar på Sway! En otroligt rolig klass där du får lära dig olika trix och moment i silket. Silke 1 passar dig som aldrig har tagit en silkes klass förut eller för dig som vill fräsha upp minnet. Du tränar styrka samt smidighet medans du lär dig klättra upp och göra olika positioner i silket. Otroligt rolig och bra träning du kan utvecklas med! Ta med dig hotpants!

Silke choreo - Har du tagit en silkes klass förut och har någorlunda koll på footlocks och hand grepp eller om du har tränat en del tung träning sen innan och vill prova på hur det skulle kännas att göra en koreografi i silket har vi klassen för dig! Vi sätter ihop basic trix till en koreografi till musik. Stärkande, rogivande, vackert och kul på samma gång! Ta med dig hotpants!

Stina Östling: Stina är vårt nyaste tillskott i lärar kåren på Sway och vi är så glada att ha henne med oss! Stina är en mycket mångsidig tjej som har tränat och jobbat med allt från kickboxning, MMA, cirkus , magdans och pole!

 

Bodyrollin- Med hjälp av bolar och foamrollers m.m. lär du dig att själv behandla enklare skador och begränsningar i rörlighet. Träningen ökar blodcirkulationen, mjukar upp bindväven samt återställer rörligheten i muskler och leder.

Pierre Wedemo:

 

Yoga handstand - Vi fokuserar på handstående positioner och asanas som leder oss dit. Det är kul att vara upp och ner och se världen från ett nytt perspektiv!

Mind your Yoga - Yoga kan vara så mycket, alltifrån ett svettigt träningspass till en lära om att vara här och nu. Som sista klass för dagen har vi en yoga klass med fokus på meditation och närvaro i positionerna. En stillsammare klass där du får fokusera på dig själv och dina positioner. En klass att växa av och med övningar att ta med dig vidare.

Helena Wallmark:

 

 

Föreläsning:

Muskelsystem i rörelse!

Kroppen är unik med sina integrerade muskler, leder och system. Kom och lär dig hur du systematiskt ska lägga upp din träning. Genom att träna funktionellt, flera muskler och leder samtidigt, så får du mer träning på kortare tid. Dessutom är det ett roligt sätt att träna som ger snabba resultat. Med enkla knep kommer du även att lära dig hur du kan förvandla enkla grundövningar som ett utfall eller en knäböj till 100-tals olika övningar genom att förstå de principer som styr kroppens funktion.

Jessica Parnevik-Muth:

Jessica arbetar som sjukgymnast på InMo i Stockholm med omfattande nationell och internationell erfarenhet. Hon har arbetat som sjukgymnast på en av de bästa idrottsmedicinska klinikerna i USA. Hon har tränat och rehabiliterade professionella dansare och idrottare inom golf, fotboll, tennis, ishockey etc. Jessica är en internationellt erkänd föreläsare i funktionell biomekanik, anatomi och träning. Jessica är även Nike 360 Golf Performance Specialist, Fellow of Applied Functional Science (FAFS), Funktionell Manuell Reaction Certification (FMR) från Gray Institute i USA.

 

 

 

Träningsschemat vecka 44

För att se schemat för vecka 44 gå till fliken Träning. 

Varmt välkommen önskar alla vi på Paradiset Gym och Träning!

Vårschemat

Nu kan man anmäla sig till vårens kurser. Det kommer att tillkomma flera spännande nyheter lite längre fram, tex Silke :) så håll utkik!

Varmt välkommen med din anmälan!

Fler Workshops i Silke!

Nu är båda våra workshops på fredag 11/10 fullbokade, jättekul! Vi har därför lagt in en extra på lördag 12/10 kl 16.00. Varmt välkommen med din anmälan!

För anmälan, skicka ett mejl till sway@sway.se eller ring oss på 08-732 04 42.

 

Workshop Silke