Pole teens

Pole 1 Nybörjare - Så du är nyfiken på världens roligaste träningsform? Du har hittat rätt! I nybörjarkursen går vi igenom grundläggande tekniker, grepp och snurrar. Inga förkunskaper krävs. Du kommer kanske att känna att du aktiverar nya muskler när du lär dig trick och klättring. Varje lektion består av uppvärmning, stretch, poleträning och styrka. .

Pole 2 Så du har bestämt dig för att fortsätta med pole? Helt rätt val! Nu är det dags att bli vän med stången, den är från och med nu din nya danspartner. Vi kombinerar snurrar, lär oss nya trick och repeterar de grunder du lärt dig från Pole 1 terminen, du får även känna på hur det känns att hänga upp och ner.

Du vet nu också att det krävs både styrka och flexibilitet för att utvecklas som Poledansare. För att du ska kunna ta dig vidare behöver du nu lägga extra tid på att träna både styrka och flexibilitet. Prata med din lärare, eller diskutera olika upplägg med vår kunniga personal på Sway, om vad just du behöver. Om du tar dig tid och tränar några timmar extra i veckan, då händer grejer! Vi lovar! :)

Pole 3 På denna nivå blir du ännu säkrare på stången, lär dig splits och mer styrkekrävande trick. Vi sätter ihop tricken till lite längre kombinationer. Kom gärna på vår Open Pole för att träna själv då kombinationer kräver ganska mycket mer, rent fysiskt av dig än när du "bara" gör ett trick i taget.

Du har fått ännu mer förståelse för att det krävs både styrka och flexibilitet för att utvecklas som Poledansare. För att du ska kunna ta dig vidare behöver du nu lägga extra tid på att träna både styrka och flexibilitet. Prata med din lärare, eller diskutera olika upplägg med vår kunniga personal på Sway, om vad just du behöver. Om du tar dig tid och tränar några timmar extra i veckan, då händer grejer! Vi lovar! :)

Att tänka på: Träningen genomförs i hotpants eller korta shorts för grepp på stången vid klättring och trick. Med längre byxor är det svårt att få grepp, men kan vara skönt att ha under uppvärmning. Hand- och kroppslotion kommer att försämra dit grepp, använd det ej kvällen innan lektion. Smycken, stora örhängen och piercings utgör skaderisker och ska tas av innan lektion.  

Klasserna startar vecka 36

Schema
Lör 12:20-13:05 Mikaela Hemmälin Från 12 år ny 12 ggr 2225 kr » Anmäl
Sön 15:30-16:30 Catarina Lindholm Från 12 år Pole 5 12 ggr 2225 kr » Anmäl